Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Healthy Eating Index (HEI)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jan Kohl, Vivien Hohberg, Pascal Hauff, Céline Lang, Oliver Faude, Albert Gollhofer, Daniel König
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundDiet quality indices can provide important information about relationships between diet and health independent of energy balance. The Healthy Eating Index-2015 (HEI-2015) is widely used and has been extensively evaluated. However, due to im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7da94d1182b34bf392a0a45ba0a2677e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Comparing dietary diversity score (DDS) with healthy eating index (HEI) using data mining techniques
Publikováno v:
Jorjani Biomedicine Journal, Vol 5, Iss 2, Pp 44-62 (2018)
Background & Objective: Health databases contain a large amount of clinical data. Investigating the relationships and patterns in these databases can lead to new medical knowledge. Nutrition indicators are designed to evaluate the dietary quality in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b50484faba049109c33085e7b36891a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hang Zhao, Tatiana Andreyeva
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 6; Pages: 1198
Adequate nutrition is an essential component of healthy ageing. This study documents the quality of diets among older Americans and implications of healthy eating for their physical and mental health. Using a nationally representative longitudinal sa
Publikováno v:
Sālmand, Vol 7, Iss 2, Pp 26-35 (2012)
Objectives: The present study aimed to assess elderly “healthy eating diet” -2005 (HED-2005) quality and its relationship to their socio-demographic variables in healthy subjects aged 60 years and over who live in the urban areas of Iran`s Markaz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3296b60074cc4a97b0d2c29d13c25b59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.