Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Health-beneficial fatty acids"'
Autor:
John Roger Otto, Felista Waithira Mwangi, Shedrach Benjamin Pewan, Oyelola Abdulwasiu Adegboye, Aduli Enoch Othniel Malau-Aduli
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 20, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background We investigated breed and gender variations in the compositions of long-chain (≥ C20) omega-3 polyunsaturated fatty acids (LC omega-3 PUFA), fat melting point (FMP) and intramuscular fat (IMF) contents in biopsy samples of the M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2aefecf20d6140dda007da42a31c4ca9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MAŠKOVÁ, Gabriela
The thesis deals with changes in proportion of fatty acids in bovine milk. The aim of this study was to assess the profile of fatty acids in milk and subsequently in yoghurt produced from it. The thesis also evaluates the influence of breeding manage
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376073