Zobrazeno 1 - 10
of 8 130
pro vyhledávání: '"Health promotion model"'
Autor:
Бончева, Петя1 boncheva.petia@gmail.com, Ванкова, Десислава1 vanko07@gmail.com
Publikováno v:
Management & Education / Upravlenie i Obrazovanie. 2024, Vol. 20 Issue 6, p186-191. 6p.
Autor:
Shahabi, Nahid1,2, Hosseini, Zahra2, Aghamolaei, Teamur3 teaghamolaei@gmail.com, Ghanbarnejad, Amin2, Behzad, Ahmad2
Publikováno v:
BMC Endocrine Disorders. 8/26/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Iranian Journal of Health Education & Health Promotion. Autumn2024, Vol. 12 Issue 3, p307-320. 14p.
Autor:
Shahabi, Nahid1 (AUTHOR), Javdan, Gholamali2 (AUTHOR), Hosseini, Zahra1 (AUTHOR) hosseinishirin@ymail.com, Aghamolaei, Teamur1 (AUTHOR), Ghanbarnejad, Amin1 (AUTHOR), Behzad, Ahmad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Public Health. 7/19/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-15. 15p.
Publikováno v:
BMC Endocrine Disorders, Vol 24, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Management of type 2 diabetes (T2D) as a chronic disease requires treatment adherence such as controlling the blood glucose level and adopting a healthy lifestyle. The present study aimed to develop and psychometrically evaluate a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9dc36557a274bc7bc7244e459deddbc
Autor:
Nahid Shahabi, Gholamali Javdan, Zahra Hosseini, Teamur Aghamolaei, Amin Ghanbarnejad, Ahmad Behzad
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background The present study aimed to determine the effect of an intervention based on Pender’s health promotion model (HPM) on treatment adherence in patients with type 2 diabetes (T2D). Methods The present quasi-experimental study with a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/550c1862c035446f958a0be273b3a29b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Freshteh Khatti-Dizabadi, Jamshid Yazdani-Charati, Shadi Fathizadeh, Firoozeh Mostafavi, Reza Amani
Publikováno v:
Journal of Research & Health, Vol 14, Iss 2, Pp 147-160 (2024)
Background: Due to the low consumption of fruits and vegetables in adults, most of them are employed in workplaces; this condition is a good opportunity to implement an intervention to influence the behavior of this group. This study aims to determin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24c33ee3d92e41c1808c30040dc0efec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camacho, Santino Giovanni1,2,3 brandon@utopiawa.org, Ta, Wilson4 wilsonct@uw.edu, Haitsuka, Kilohana1 kanuha@uw.edu, Velasco, Såhi2 roldy.ablao@gmail.com, Ablao, Roldy Aguero2 zurc.evee@gmail.com, Fuamatu, Falefia Jr. Brandon3, Cruz, Eve2, Kanuha, V. Kalei1 mspenc@uw.edu, Spencer, Michael1
Publikováno v:
Genealogy (2313-5778). Jun2024, Vol. 8 Issue 2, p74. 29p.