Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"He, Enqi"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 16-22 (2023)
This study investigated how to reduce the content of N-hydroxyacetylneuraminic acid (Neu5Gc) in pork. By using Neu5Gc standard solution, porcine submandibular gland mucin (PSM) solution, meat pieces and minced meat as experimental subjects, and high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15fb297d799e4bdbb033e97f263268ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
He, Enqi1 (AUTHOR), Quan, Wei1 (AUTHOR), Luo, Jie1 (AUTHOR), Liu, Chuxin1 (AUTHOR), Zheng, Wanting1 (AUTHOR), Shen, Qingwu1 (AUTHOR) yaoyao3153@aliyun.com
Publikováno v:
Toxins. Feb2023, Vol. 15 Issue 2, p132. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Rare Earths September 2012 30(9):941-946
Autor:
Wang, Pei, Miller, Katharine K., He, Enqi, Dhawan, Siddhant S., Cunningham, Christopher L., Grillet, Nicolas
Publikováno v:
Nature Communications; 10/16/2024, Vol. 15 Issue 1, p1-1, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.