Zobrazeno 1 - 10
of 288
pro vyhledávání: '"Hazard characterization"'
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXXI, Iss 2, Pp 105-122 (2024)
The purpose of this review was to summarize current research findings and unify ideas regarding methods to reduce the health risks to consumers posed by toxic contaminants, such as chloropropanols, glycidols, and their esters, which are formed during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddcecf59709b4e9ba704866dfb56c024
Autor:
Cassidy L. Grady, Paul M. Santi, Gabriel Walton, Carlos Luza, Guido Salas, Pablo Meza, Segundo Percy Colque Riega
Publikováno v:
Remote Sensing, Vol 16, Iss 19, p 3732 (2024)
Small communities in the Arequipa region of Peru are susceptible to rockfall hazards, which impact their lives and livelihoods. To mitigate rockfall hazards, it is first necessary to understand their locations and characteristics, which can be compil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2233353bfa9a4cbf886d64de7658639b
Autor:
Lora-Sophie Gerber, Dirk C.A. de Leijer, Andrea Rujas Arranz, Jonas M.M.L. Lehmann, Meike E. Verheul, Flemming R. Cassee, Remco H.S. Westerink
Publikováno v:
Environment International, Vol 184, Iss , Pp 108481- (2024)
Combustion-derived particulate matter (PM) is a major source of air pollution. Efforts to reduce diesel engine emission include the application of biodiesel. However, while urban PM exposure has been linked to adverse brain effects, little is known a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2e2b7ebe2be4b5cb65c94bd5928b7f5
Autor:
Thomas P. Oscar
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 6, Pp 100091- (2023)
The Illness Dose (ID) step of a Poultry Food Assess Risk Model (PFARM) for Salmonella and chicken gizzards (CGs) was shown in the present study. The illness dose is the minimum dose of Salmonella consumed that causes an illness. It depends on the zoo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/042943fe3da945e49041752d70489263
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 751 (2024)
Better knowledge regarding the Listeria monocytogenes dose–response (DR) model is needed to refine the assessment of the risk of foodborne listeriosis. In 2018, the European Food Safety Agency (EFSA) derived a lognormal Poisson DR model for 14 diff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edb06e79f409412c8a6048143a522b5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leah M. Thornton Hampton, Hans Bouwmeester, Susanne M. Brander, Scott Coffin, Matthew Cole, Ludovic Hermabessiere, Alvine C. Mehinto, Ezra Miller, Chelsea M. Rochman, Stephen B. Weisberg
Publikováno v:
Microplastics and Nanoplastics, Vol 2, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract To assess the potential risk of microplastic exposure to humans and aquatic ecosystems, reliable toxicity data is needed. This includes a more complete foundational understanding of microplastic toxicity and better characterization of the ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ceca4713f1a45a184070610f4f9898d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.