Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Hayit, Fatma"'
Autor:
Hayit, Fatma1 (AUTHOR) fatma.hayit@bozok.edu.tr, Balıkcı, Esra1 (AUTHOR), Yazıcı, Levent1 (AUTHOR), Bescanlar, Soner1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology. May2024, p1-17. 17p. 3 Illustrations, 4 Charts.
Publikováno v:
European Journal of Plant Pathology; Apr2024, Vol. 168 Issue 4, p665-681, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology; Feb2024, Vol. 106 Issue 1, p93-105, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Graduate School of Natural & Applied Sciences of Mehmet Akif Ersoy University / Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi; 2023, Vol. 14 Issue 2, p252-261, 10p
Publikováno v:
Volume: 16, Issue: 1 34-45
Ziraat Fakültesi Dergisi
Ziraat Fakültesi Dergisi
Bu çalışmada; geleneksel ekşi mayalı Isparta ekmeğinin bazı kalite karakteristikleri bakımından değerlendirilmesi böylece bu kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılabilmesi için üretiminde standardizasyonun sağlanma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::96fbbfdb73c8a04c1053666d153e8426
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sduzfd/issue/62754/908422
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sduzfd/issue/62754/908422
Autor:
HAYIT, Fatma, GÜL, Hülya
Publikováno v:
Volume: 17, Issue: 2 63-75
Electronic Letters on Science and Engineering
Electronic Letters on Science and Engineering
In this study, the changes in the nutritional content of germinated grains and legumes with the effect of germination and how their non-nutritional properties change were investigated. In addition, the effect of germinated grain and legume flours on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::64d7e86a53bb122f451dbe8077f3a06e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/else/issue/67664/865190
https://dergipark.org.tr/tr/pub/else/issue/67664/865190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HAYIT, Fatma, GÜL, Hülya
Publikováno v:
Volume: 16, Issue: 1 17-25
Electronic Letters on Science and Engineering
Electronic Letters on Science and Engineering
In this study, the relation of cannabis with food and health was examined, and the physical, chemical, textural and sensory effects on the products were examined with the use of this product in the production of different bakery products such as brea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::36e111e3885e45728f0ec80008ef58fa
https://dergipark.org.tr/tr/pub/else/issue/55176/701464
https://dergipark.org.tr/tr/pub/else/issue/55176/701464