Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Hayes, Phyllis E."'
Autor:
Hayes, Phyllis E., Luong, John H.T., Gilchrist, Elizabeth S., Buzid, Alyah, Glennon, Jeremy D.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 8 February 2020 1612
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 20 June 2019 1059:42-48
Autor:
Hayes, Phyllis E.1 (AUTHOR), Buzid, Alyah2 (AUTHOR), Luong, John H. T.1 (AUTHOR) luongprof@gmail.com, Glennon, Jeremy D.1 (AUTHOR) j.glennon@ucc.ie
Publikováno v:
Electroanalysis. Mar2021, Vol. 33 Issue 3, p766-773. 8p.
Autor:
Hayes, Phyllis E.1 (AUTHOR), Glennon, Jeremy D.1 (AUTHOR), Luong, John H. T.1 (AUTHOR) luongprof@gmail.com
Publikováno v:
Electroanalysis. Sep2020, Vol. 32 Issue 9, p2027-2035. 9p.
Autor:
Hayes, Phyllis E.1,2 (AUTHOR), Glennon, Jeremy D.1,2 (AUTHOR), Buzid, Alyah1,2 (AUTHOR) alyah.buzid@ucc.ie, Luong, John H. T.1,2 (AUTHOR) j.luong@ucc.ie
Publikováno v:
Electroanalysis. Jan2020, Vol. 32 Issue 1, p119-127. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayes, Phyllis E.
In recent years, there has been considerable research focus on natural plant phenolics. They are present as key contributors to the flavour of food and beverages and are also proven to function as antioxidants, providing a wide range of physiological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::78d3c7cb0c7233e360b900aadf08c294
https://hdl.handle.net/10468/11855
https://hdl.handle.net/10468/11855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.