Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Haydarov, E."'
EFFECT OF MACERATION REGIME ON PHENOLIC COMPOUND QUANTITY AND COLOR QUALITY OF MADRASA WINE SAMPLES.
Autor:
Fataliyev, H., Malikov, A., Lazgiyev, Y., Haydarov, E., Agayeva, S., Baloghlanova, K., Fataliyeva, Sh., Mammadova, N.
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2023, Vol. 17 Issue 4, p34-41, 8p
Autor:
Fataliyev, H., Lazgiyev, Y., İmamguliyeva, M., Haydarov, E., Fataliyeva, Sh., Huseynova, Sh., Agayeva, S., İsganderova, S., Askarova, A., Askarova, İ.
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2023, Vol. 17 Issue 2, p18-24, 7p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.