Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Hayashi, Kento"'
Publikováno v:
Photomask Technology 2020.
In this presentation we introduce photolithography for Flat Panel Display. The conventional problem for large-size photomask blanks is uniformity. For a large area, it is really difficult to improve substrate flatness and PSM transmittance/phase shif
Autor:
Hayashi, Kento
学位の種別: 課程博士
審査委員会委員 : (主査)東京大学教授 浦野 泰照, 東京大学教授 金井 求, 東京大学教授 阿部 郁朗, 東京大学教授 楠原 洋之, 東京大学講師 高田 龍平
審査委員会委員 : (主査)東京大学教授 浦野 泰照, 東京大学教授 金井 求, 東京大学教授 阿部 郁朗, 東京大学教授 楠原 洋之, 東京大学講師 高田 龍平
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::36e5bb2fd35fecd13949efb80974da2e
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/records/2005179
https://repository.dl.itc.u-tokyo.ac.jp/records/2005179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Norihiro Kokudo, Mako Kamiya, Toru Komatsu, Hayashi Kento, Kenjiro Hanaoka, Suguru Yamashita, Hidemasa Kubo, Yugo Kuriki, Takeaki Ishizawa, Yasuteru Urano, Ryo Tachibana, Tasuku Ueno
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 140(5)
Carboxypeptidases (CPs) are a family of hydrolases that cleave one or more amino acids from the C-terminal of peptides or proteins. However, methodology to monitor the activities of CPs is poorly developed. Here, we present the first versatile design
Autor:
Yoshinori Inoue, Haruyuki Igami, Masaki Honda, Hayashi Kento, Chitoshi Kitamura, Takahiro Kawana, Munenori Takehara
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62:11353-11356
Photoisomerization of (all-E)-lycopene to the corresponding Z-isomers was investigated under visible to middle-infrared light irradiation in the presence of several sensitizers, including edible ones. Highly purified (all-E)-lycopene from tomato past
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.