Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Hayasaka, Yoji"'
Autor:
Parker, Mango, Black, Cory A., Barker, Alice, Pearson, Wes, Hayasaka, Yoji, Francis, I. Leigh
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2017 232:413-424
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2017 230:99-107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2008 1215(1):51-56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Grape-derived glycosides contribute some of the most important aroma characteristics to wine, with volatiles released from glycosides during vinification. Wine can retain high concentrations of these non-volatile flavour precursors. Juice and wine ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e2e938f6757917b31638b90831b211f7
https://hdl.handle.net/11541.2/134733
https://hdl.handle.net/11541.2/134733
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayasaka, Yoji1, MacNamara, Kevin2, Baldock, Gayle A.1, Taylor, Randell L.1, Pollnitz, Alan P.1 Alan.Pollnitz@awri.com.au
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Apr2003, Vol. 375 Issue 7, p948-955. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.