Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Hayaloğlu AA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aydın ÇM; Food Processing Technology, Vocational High School, Munzur University, Tunceli, Türkiye., Çelikbıçak Ö; Chemistry Department, Faculty of Science, Hacettepe University, Ankara, Türkiye., Hayaloğlu AA; Food Engineering Department, Faculty of Engineering, Inonu University, Malatya, Türkiye.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Oct; Vol. 104 (13), pp. 8022-8036. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 04.
Autor:
Çelebi Y; Department of Food Processing, Eşme Vocational School, Uşak University, Uşak 64600, Türkiye., Kavrut E; Igdir Vocational School, Hotel, Restaurant and Catering Services Department, 76002, Igdir, Türkiye; Innovative Food Technologies Development, Application and Research Center, Igdir University, 76002 Igdir, Türkiye., Bulut M; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Igdir University, 76002 Igdir, Türkiye; Innovative Food Technologies Development, Application and Research Center, Igdir University, 76002 Igdir, Türkiye., Çetintaş Y; Food Analysis Application and Research Center, Research Laboratories Center, Muğla Sıtkı Koçman University, 48000 Muğla, Türkiye. Electronic address: yunuscetintas@mu.edu.tr., Tekin A; Department of Food Technology, Vocational School of Keban, Firat University, 23700 Keban, Elazig, Türkiye; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Inonu University, 44280 Malatya, Türkiye. Electronic address: a.tekin@firat.edu.tr., Hayaloğlu AA; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Inonu University, 44280 Malatya, Türkiye. Electronic address: adnan.hayaloglu@inonu.edu.tr., Alwazeer D; Innovative Food Technologies Development, Application and Research Center, Igdir University, 76002 Igdir, Türkiye; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Igdir University, 76002 Iğdır, Türkiye. Electronic address: alwazeerd@gmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Aug 01; Vol. 448, pp. 139185. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 29.
Autor:
Karatepe P; Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fırat University, Elazığ, Turkey., Akgöl M; Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fırat University, Elazığ, Turkey., Tekin A; Food Processing Department, Keban Vocational School, Fırat University, Elazığ, Turkey; Department of Food Engineering, Engineering Faculty, Inonu University, Malatya, Turkey., Çalıcıoğlu M; Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fırat University, Elazığ, Turkey., İncili GK; Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fırat University, Elazığ, Turkey., Hayaloğlu AA; Department of Food Engineering, Engineering Faculty, Inonu University, Malatya, Turkey. Electronic address: adnan.hayaloglu@inonu.edu.tr.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2024 Nov 02; Vol. 424, pp. 110854. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 05.