Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Havana, Marika"'
Autor:
Hyvönen, Mervi E., Saurus, Pauliina, Wasik, Anita, Heikkilä, Eija, Havana, Marika, Trokovic, Ras, Saleem, Moin, Holthöfer, Harry, Lehtonen, Sanna
Publikováno v:
In Molecular and Cellular Endocrinology 2010 328(1):70-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lappalainen, J., Loikkanen, S., Havana, Marika, Karp, Matti, Sjöberg, Anna-Maija, Wirtanen, Gun
Publikováno v:
Lappalainen, J, Loikkanen, S, Havana, M, Karp, M, Sjöberg, A-M & Wirtanen, G 1999, Rapid detection of detergents and disinfectants in food factories . in 30th R3-Nordic Contamination Control Symposium . VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo, VTT Symposium, no. 193, pp. 199-206, 30th R3-Nordic Contamination Control Symposium, Helsinki, Finland, 30/05/99 .
Awareness of both microbial and chemical risks in the process industry has increased through the use of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) systems for hygiene assessment. Reliable detection methods are needed to ensure the cleanliness of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::504ede8021a4b21b6325d709546596df
https://cris.vtt.fi/en/publications/e9505d10-366d-490f-a3ec-c7234ec068a6
https://cris.vtt.fi/en/publications/e9505d10-366d-490f-a3ec-c7234ec068a6
Publikováno v:
Wirtanen, G, Lappalainen, J, Havana, M, Salo, S & Sjöberg, A-M 1997, Microbial test methods for detection of residual cleaning agents and disinfectants . in M Uusisuo (ed.), Sustainable food production and competitive industries : The 3rd NordFood Conference . Nordic Industrial Fund, Oslo, NordFood, no. 5/1997, pp. 112-113, 3rd Nordfood Conference Sustainable Food Production and Competitive Industries, Copenhagen, Denmark, 23/11/97 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::e1bcfad491eb8a2dfadf95281a0279a1
https://cris.vtt.fi/en/publications/c5cd77fd-cbb8-4c03-a8b3-b69824e16977
https://cris.vtt.fi/en/publications/c5cd77fd-cbb8-4c03-a8b3-b69824e16977
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pätäri, Anu, Havana, Marika, Taipale, Heidi, Holthöfer, Harry, Forsblom, Carol, Groop, Per-Henrik, Pätäri, Anu, Holthöfer, Harry
Publikováno v:
Diabetes; Dec2003, Vol. 52 Issue 12, p2969-2974, 6p, 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 1 Chart, 2 Graphs
Autor:
Lappalainen, Juha, Loikkanen, Satu, Havana, Marika, Karp, Matti, Sjöberg, Anna-Maija, Wirtanen, Gun
Publikováno v:
Journal of Food Protection; February 2000, Vol. 63 Issue: 2 p210-215, 6p