Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Hausman E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acharya, Raj S., LeBlanc, Adrian, Shackelford, Linda, Swarnakar, Vivek, Krishnamurthy, Ram, Hausman, E., Lin, Chin-Shoou
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; Nov1995, Issue 1, p388-403, 16p
Autor:
Swarnakar, V., Acharya, R.S., Le Blanc, A., Evans, H., Chen Lin, Hausman, E., Schakelford, L.
Publikováno v:
Proceedings of the Workshop on Mathematical Methods in Biomedical Image Analysis; 1996, p74-82, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transfusion; May1996, Vol. 36 Issue 5, p421-425, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Skim milk residues had a significant impact on the sensitivity to heat of a dairy isolate of the thermo-resistant, Streptococcus thermophilus. Cells of S. thermophilus (H) suspended in water or in milk had D values at 60 degrees C of 2.0 and 14 min,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dedb3a15b315e218eb5fc42cd9ee79d6
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036210085&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036210085&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.