Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Hausherr V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hardelauf H; Leibniz-Institut für Analytische Wissenschaften - ISAS - e.V., 44139 Dortmund, Germany., Waide S; Leibniz-Institut für Analytische Wissenschaften - ISAS - e.V., 44139 Dortmund, Germany., Sisnaiske J; Leibniz Research Centre for Working Environment and Human Factors - IfADo, 44139 Dortmund, Germany., Jacob P; Leibniz-Institut für Analytische Wissenschaften - ISAS - e.V., 44139 Dortmund, Germany., Hausherr V; Leibniz Research Centre for Working Environment and Human Factors - IfADo, 44139 Dortmund, Germany., Schöbel N; Leibniz Research Centre for Working Environment and Human Factors - IfADo, 44139 Dortmund, Germany., Janasek D; Leibniz-Institut für Analytische Wissenschaften - ISAS - e.V., 44139 Dortmund, Germany., van Thriel C; Leibniz Research Centre for Working Environment and Human Factors - IfADo, 44139 Dortmund, Germany., West J; Leibniz-Institut für Analytische Wissenschaften - ISAS - e.V., 44139 Dortmund, Germany and Institute for Life Sciences, University of Southampton, SO17 1BJ, UK. J.J.West@soton.ac.uk.
Publikováno v:
The Analyst [Analyst] 2016 May 23; Vol. 141 (11), pp. 3444.
Autor:
Fraatz MA; Institute of Food Chemistry and Food Biotechnology, Justus Liebig University Giessen, Heinrich-Buff-Ring 58, Giessen, 35392 Germany., Naeve S; Laboratory of Technical Biochemistry, TU Dortmund, Dortmund, 44221 Germany., Hausherr V; IfADo - Leibniz Research Center for Working Environment and Human Factors, Ardeystr. 67, Dortmund, 44139 Germany., Zorn H; Institute of Food Chemistry and Food Biotechnology, Justus Liebig University Giessen, Heinrich-Buff-Ring 58, Giessen, 35392 Germany., Blank LM; iAMB - Institute of Applied Microbiology, ABBt - Aachen Biology and Biotechnology, RWTH Aachen University, Worringer Weg 1, Aachen, 52074 Germany.
Publikováno v:
Fungal biology and biotechnology [Fungal Biol Biotechnol] 2014 Dec 05; Vol. 1, pp. 9. Date of Electronic Publication: 2014 Dec 05 (Print Publication: 2014).