Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Hausen, T"'
Autor:
Barnes, P.J., Corbetta, L., Corrigan, C.J., Chawes, B.L., Dekhuijzen, P.N.R., Hausen, T., Lavorini, F., Levy, M.L., Pedersen, S., Roche, N., Sanchis, J., Usmani, O.S., Vincken, W., Lavorini, Federico, Pedersen, Søren, Usmani, Omar S.
Publikováno v:
In Chest June 2017 151(6):1345-1355
Autor:
Zysman, M., Patout, M., Miravitlles, M., van der Molen, T., Lokke, A., Hausen, T., Didier, A., Cuvelier, A., Roche, N.
Publikováno v:
In Revue des Maladies Respiratoires June 2014 31(6):499-510
Publikováno v:
EPIC3gis.Science-Die Zeitschrift fur Geoinformatik, 2022(2), pp. 47-62, ISSN: 1869-9391
Oyster reefs are ecologically important habitats that have been suffering from anthropogenic stressors and severe damages over the past century. More than 85 % of the world's oyster reefs have already been destroyed, have disappeared or their existen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______999::7be1dcc5fbfbdff762a9ebc28d96ef70
https://hdl.handle.net/10013/epic.824e22ba-4838-42ce-b8d4-891477eac4f1
https://hdl.handle.net/10013/epic.824e22ba-4838-42ce-b8d4-891477eac4f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Opportunities coming from electronic commerce provide interesting support options for the agrifood sector. However, due to the product specific information asymmetry in the agrifood sector, the anonymity of the medium creates a lack of trust increasi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::62237c115621370ed2da7cbb2d3f5727
http://hdl.handle.net/11585/27349
http://hdl.handle.net/11585/27349
Autor:
Hausen, T.
Publikováno v:
Pneumologie; 2019, Vol. 73 Issue 6, p340-346, 7p
The current use of business-to-business (B2B) e-commerce in food supply chains is opposed to the opportunities from e-commerce between food firms. Reasons for the reluctant adoption of B2B e-commerce come from the information asymmetry in agrifood pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::3333bff98fbd5140ff450622dabf5678
http://hdl.handle.net/11585/27350
http://hdl.handle.net/11585/27350