Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Hatzinikolaou, D. G."'
Autor:
Lemuh, N. D., Diallinas, G., Frillingos, S., Mermelekas, G., Karagouni, A. D., Hatzinikolaou, D. G.
UapA, the uric acid-xanthine permease from the filamentous ascomycete Aspergillus nidulans, is one of the most thoroughly characterized purine/H(+) transporters in eukaryotes. Detailed studies have addressed its regulation of expression, at both the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::291f7aaf81d528608c4f4e9a96bcd597
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/18886
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/18886
An alpha-L-arabinofuranosidase from Fusarium oxysporum F3 was purified to homogeneity by a two-step ion exchange intercalated by a gel filtration chromatography. The enzyme had a molecular mass of 66 kDa and was optimally active at pH 6.0 and 60 degr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::8b25ff187344212e6813e9d789b4d355
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7544
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7544
Autor:
Hatzinikolaou, D. G., Kourentzi, E., Stamatis, H., Christakopoulos, P., Kolisis, F. N., Kekos, D., Macris, B. J.
Cell-bound lipase activity (10 pNPL units/g dry cell weight) was released when the yeast Rhodotorula glutinis was cultured in a 7-l stirred tank fermentor using palm-oil as the sole carbon source. The enzyme showed relative specificity towards medium
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::a09af021fccd315d885bcfc28b9cec6b
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7524
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christakopoulos, P., Kourentzi, E., Hatzinikolaou, D. G., Claeyssens, M., Kekos, D., Macris, B. J.
Publikováno v:
Carbohydrate Research; 1998, Vol. 314 Issue: 1-2 p95-100, 6p