Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Hattersley, S."'
Publikováno v:
International Journal of Hypertermia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Madsen, C. B.1, Hattersley, S.2, Allen, K. J.3, Beyer, K.4, Chan, C.-H.2, Godefroy, S. B.5, Hodgson, R.2, Mills, E. N. C.6, Muñoz-Furlong, A.7, Schnadt, S.8, Ward, R.9, Wickman, M.10, Crevel, R.11
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. Jan2012, Vol. 42 Issue 1, p30-37. 8p. 2 Charts.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Jan1999, Vol. 16 Issue 1, p37-45. 9p.
Publikováno v:
Risk Management for Food Allergy, 101-126
Regulatory thresholds for allergenic foods have not yet been developed. This means that public and industrial risk managers do not have regulatory thresholds to decide if a content or level of contamination is acceptable or not. For a long time, data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::499dc5ba18d3250263a00030127b7b36
http://resolver.tudelft.nl/uuid:18e274ea-973a-461c-b4cf-ba08ba1f187e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:18e274ea-973a-461c-b4cf-ba08ba1f187e
Autor:
Madsen, C.B., Hattersley, S., Buck, J., Gendel, S.M., Houben, G.F., Hourihane, J.OB., Mackie, A., Mills, E.N.C., Nørhede, P., Taylor, S.L., Crevel, R.W.R.
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 2, 47, 480-489
A workshop was organised to investigate whether risk assessment strategies and methodologies used in classical/conventional toxicology may be used for risk assessment of allergenic foods, to discuss the advantages and limitations of different approac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::08fbd8e34a55a2767b66a107f0779fd8
http://resolver.tudelft.nl/uuid:60149879-ed3b-493a-bbed-52e6f8b254c5
http://resolver.tudelft.nl/uuid:60149879-ed3b-493a-bbed-52e6f8b254c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.