Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Hathan, Bahadur Singh"'
Autor:
Sangeeta, Hathan, Bahadur Singh
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:1-9
Publikováno v:
In Biosystems Engineering 2010 107(4):307-316
Autor:
Singh, Bhupinder1 bhupimander@rediffmail.com, Hathan, Bahadur Singh2
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Mar2017, Vol. 36 Issue 1, p58-62. 5p. 2 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Sangeeta1, Hathan, Bahadur Singh1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2016, Vol. 40 Issue 3, p521-530. 10p.
Autor:
Baniwal, Poonam1, Hathan, Bahadur Singh1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p3098-3109. 12p.
Autor:
MUNDADA, MANOJ1, HATHAN, BAHADUR SINGH1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2012, Vol. 36 Issue 4, p329-338. 10p.
Autor:
Rathod, Maya S., Hathan, Bahadur Singh
Mustard leaves are rich in folates, vitamin A, K and B-complex. Mustard greens are low in calories and fats and rich in dietary fiber. They are rich in potassium, manganese, iron, copper, calcium, magnesium and low in sodium. It is very rich in antio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::44dd3f5a6d2a8a0c0587c7561b04912d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.