Zobrazeno 1 - 10
of 2 900
pro vyhledávání: '"Hatanaka Y"'
Publikováno v:
Pharmacogenomics and Personalized Medicine, Vol Volume 15, Pp 977-984 (2022)
Takashi Mitamura,1 Tianyue Zhai,1 Kanako C Hatanaka,2 Yutaka Hatanaka,2,3 Toraji Amano,4 Lei Wang,5,6 Shinya Tanaka,5,6 Hidemichi Watari1 1Department of Obstetrics and Gynecology, Hokkaido University Faculty of Medicine, Hokkaido University, Sapporo,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d0f2fbaf66d4dabb4c13b03819af0f0
Publikováno v:
Therapeutics and Clinical Risk Management, Vol Volume 15, Pp 337-342 (2019)
Sho Tanaka,1 Midori Fujishiro,2 Yoshihiro Nakamura,1 Yoshinari Hatanaka,1 Masanori Abe1 1Division of Nephrology, Hypertension and Endocrinology, Department of Internal Medicine, Nihon University School of Medicine, Tokyo, Japan; 2Division of Diabetes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0677c38839064810baf7299c76921602
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
$^{57}$Fe and $^1$H relaxation measurements have been performed in single crystal and oriented powder of enriched $^{57}$Fe8 molecular cluster in the temperature range 0.05--1.7 K in zero external field and with small perturbing longitudinal field ($
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0409672
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2014 147:340-345