Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Hasperué, Joaquín H."'
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology May 2020 163
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology April 2019 86:479-491
Autor:
Hasperué, Joaquín H., Rodoni, Luis M., Guardianelli, Luciano M., Chaves, Alicia R., Martínez, Gustavo A.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 14 December 2016 213:281-286
Autor:
Hasperué, Joaquín H., Guardianelli, Luciano, Rodoni, Luis M., Chaves, Alicia R., Martínez, Gustavo A.
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:495-502
Autor:
Pintos, Federico M.1,2 (AUTHOR), Hasperué, Joaquín H.1,2 (AUTHOR), Ixtaina, Pablo3 (AUTHOR), Vicente, Ariel R.1,2 (AUTHOR), Lemoine, M. Laura1,2 (AUTHOR), Rodoni, Luis M.1,2 (AUTHOR) luisrodoni@agro.unlp.edu.ar
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2021, Vol. 45 Issue 10, p1-9. 9p.
Autor:
Hasperué, Joaquín H., Lemoine, Laura, Vicente, Ariel R., Chaves, Alicia R., Martínez, Gustavo A.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology June 2015 104:42-47
Autor:
Hasperué, Joaquín H., Gómez-Lobato, María E., Chaves, Alicia R., Civello, Pedro M., Martínez, Gustavo A.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology August 2013 82:22-27
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2011 59(1):64-70
Publikováno v:
Postharvest Physiological Disorders of Fruits and Vegetables
Brassicas or crucifers are one of the most important horticultural crops in the world, providing the greatest diversity of products as leafy vegetables, inflorescences, root crops, and seed crops. The most important species of brassica vegetables is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::43cabda450342ed98f92a522729101d1
https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781315267470
https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781315267470
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.