Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Hashimoto, Saki"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terasaki, Masaru, Ono, Shion, Hashimoto, Saki, Kubota, Atsuhito, Kojima, Hiroyuki, Ohta, Tohru, Tanaka, Takuji, Maeda, Hayato, Miyashita, Kazuo, Mutoh, Michihiro
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry January 2022 99
Publikováno v:
In Fertility and Sterility October 2024 122(4) Supplement:e435-e435
Autor:
Sekiguchi, Yuki1,2, Hashimoto, Saki1,2, Kobayashi, Amane1,2, Oroguchi, Tomotaka1,2, Nakasako, Masayoshi1,2
Publikováno v:
Journal of Synchrotron Radiation. Sep2017, Vol. 24 Issue 5, p1024-1038. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MURAKAMI, Megumi, HASHIMOTO, Saki, IDOMOTO, Hitomi, NAGASE, Eri, IKEDA, Kaori, WATANABE, Mariko
Publikováno v:
同志社女子大学生活科学 = DWCLA human life and science. 48:51-57
We examined the change of radical scavenging activity, the amount of reducing sugar, calcium content and breaking properties of Japanese radish that was dried in the open sunshine for three days. The result showed that radical scavenging activity inc
Autor:
Tanaka Nina, Kouichiro Ushijima, Ryohei Nakano, Yasutaka Kubo, Tatsuya Yamamoto, Hiroshi Mizuno, Hashimoto Saki
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Autor:
Tatsuya Yamamoto, Kouichiro Ushijima, Tanaka Nina, Ryohei Nakano, Hiroshi Mizuno, Yasutaka Kubo, Hashimoto Saki
Publikováno v:
Horticultural Research (Japan). 14:61-67
Autor:
MURAKAMI, Megumi, MATSUI, Mika, IMAMURA, Ryoko, HASHIMOTO, Saki, IDOMOTO, Hitomi, NAGASE, Eri
Publikováno v:
同志社女子大学生活科学 = DWCLA human life and science. 47:27-33
Three types of vegetables (Japanese radish, carrot, eggplant) were dried in the open sunshine and in the microwave oven. Antioxidant property and ascorbic acid content in the fresh vegetables and in those dried under two drying conditions were assaye