Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Hashiguchi, Tomokazu"'
Autor:
Okuda, Masaki, Hashiguchi, Tomokazu, Joyo, Midori, Tsukamoto, Kaori, Endo, Michiko, Matsumaru, Katsumi, Goto-Yamamoto, Nami, Yamaoka, Hiroshi, Suzuki, Kenji, Shimoi, Hitoshi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering September 2013 116(3):340-346
Autor:
Okuda, Masaki, Joyo, Midori, Tokuoka, Masafumi, Hashiguchi, Tomokazu, Goto-Yamamoto, Nami, Yamaoka, Hiroshi, Shimoi, Hitoshi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2012 114(6):600-605
Publikováno v:
In Materials Chemistry and Physics 2011 125(3):723-728
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
九州大学機能物質科学研究所報告. 7(2):159-166
5-メトキシカーボニル-α-ピロンと光学活性(3R)-イリダ-2(7),5-ジェンの高圧環状加反応によってシズカアコラジェノールを全合成した。
Optically-active shizuka-acoradienol, a spiro [5.4] decadienol met
Optically-active shizuka-acoradienol, a spiro [5.4] decadienol met
Publikováno v:
九州大学機能物質科学研究所報告. 7(1):115-118
The photoaddition reaction of methyl 2,4-dioxopentanoate with 1,3-butadiene gave isomeric dioxoesters, i.e., methyl 3- and 4-vinyl-2,4-dioxohexanoates and methyl 2-oxo-3-(2-oxopropyl)-Z-4-hexenoate, which is the first skeletally rearranged photoaddit
Publikováno v:
九州大学機能物質科学研究所報告. 11(2):83-85
The photoaddition reaction of methyl 2,4-dioxopentanoate with chloroprene gave two de Mayo type adducts, methyl 3-(1-chlorovinyl)-2, 6-dioxoheptanoate and methyl 3-chloro-2, 6-dioxo-3-vinyl-heptanoate. No regio isomers, 4-substituted esters, were obs
Autor:
Akamatsu, Fumikazu1 akamatsu99@gmail.com, Hashiguchi, Tomokazu1, Hisatsune, Yuri1, Oe, Takaaki2, Kawao, Takafumi2, Fujii, Tsutomu1
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2017, Vol. 217, p112-116. 5p.