Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Hashemi, Marjan"'
Autor:
Mousazadehgavan, Milad, Khademi, Sara, Naeini, Alireza Motovalibashi, Yoosefdoost, Icen, Vashisht, Vishakha, Hashemi, Marjan, Manouchehri, Massoumeh, Hashim, Khalid
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering November 2024 67
Autor:
Sheikh Asadi, Amir Mohammad, Cichocki, Łukasz, Atamaleki, Ali, Hashemi, Marjan, Lutze, Holger, Imran, Muhammad, Kong, Lingshuai, Wang, Chongqing, Boczkaj, Grzegorz
Publikováno v:
In Water Resources and Industry June 2024 31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mousazadeh, Milad, Kabdaşlı, Işık, Khademi, Sara, Sandoval, Miguel Angel, Moussavi, Seyedeh Parvin, Malekdar, Fatemeh, Gilhotra, Vishakha, Hashemi, Marjan, Dehghani, Mohammad Hadi
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering October 2022 49
Autor:
Eslami, Akbar, Goodarzvand Chegini, Zahra, Khashij, Maryam, Mehralian, Mohammad, Hashemi, Marjan
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2019, Vol. 49, Issue 1, pp. 55-62.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-06-2019-0057
Autor:
Hashemi Marjan M., Aminlari Mahmoud, Forouzan Mehdi M., Moghimi Esmaeel, Tavana Maryam, Shekarforoush Shahram, Mohammadifar Mohammad Amin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 33-43 (2018)
Nowadays demand for food products made by natural sources is rising so fast. In this work Lysozyme (Lyz) was conjugated with gum Arabic (GA) in order to be applied in mayonnaise, at which the presence of both preservative and emulsifier is essential.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3e00dbdd644d949e3fefda1ffbbf80
Autor:
Mousazadeh, Milad, Naghdali, Zohreh, Goldar, Zahra Mohammadi, Hashemi, Marjan, El Din Mahmoud, Alaa, Al-Qodah, Zakaria, Sandoval, Miguel A., Hashim, Khalid S., Sillanpää, Mika, Hussain, Chaudhery Mustansar, Emamjomeh, Mohammad Mahdi
Publikováno v:
Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19 )
Since the onset of the COVID-19 pandemic, some countries have had successful experiences as well as failures. Countries have taken significant and different approaches to reducing the spread of COVID-19. This chapter states the soft method and herd i
Autor:
Mousazadeh, Milad, Naghdali, Zohreh, Rahimian, Neda, Hashemi, Marjan, Paital, Biswaranjan, Al-Qodah, Zakaria, Mukhtar, Ahmad, Karri, Rama Rao, Mahmoud, Alaa El Din, Sillanpää, Mika, Dehghani, Mohammad Hadi, Emamjomeh, Mohammad Mahdi
Publikováno v:
Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19 )
The World Health Organization (WHO) has recently pronounced severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) as a serious pandemic. It is, therefore, mandatory for public health authorities to have an environmental health management plan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.