Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Hasenkopf, Katrin"'
Autor:
Mauermann, Marc, Reimann, Andreas, Lürken, Christian, Hasenkopf, Katrin, Weber, Paul, Vierbauch, Susann
Die Ernährungswirtschaft ist durch stark vernetzte Wertschöpfungsketten mit sehr lokalem und globalem Charakter gekennzeichnet. Nicht zuletzt die Corona-Krise zeigte, dass die Resilienz gegen Störungen aller Art einen entscheidenden Wettbewerbsvor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0e2ed3653d281ae1ff3bd03fe734b3db
Autor:
Radtke, Juliane, Schutkowski, Alexandra, Brandsch, Corinna, Hirche, Frank, Hasenkopf, Katrin, Stangl, Gabriele
Conglutin gamma and phytate are considered as potential biofunctional compounds of lupin protein isolate, but their impact on vascular health is unknown. This study aimed to investigate the effect of conglutin gamma and phytate, respectively, on circ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::e1c860f74dd59ea055bb37c20f4b11d3
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/239960
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/239960
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2014 59(1):587-590
Objective: Polyphenols are natural antioxidants, which can inhibit oxidative chain reactions in human skin and prevent therefore some skin diseases and premature ageing. A prerequisite of this behaviour is their permeation through the skin barrier, i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::04479d539036646551ed45b9187f0e92
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/233051
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/233051
Publikováno v:
In Flour and Breads and their Fortification in Health and Disease Prevention 2011:463-473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radtke, Juliane, Schutkowski, Alexandra, Brandsch, Corinna, Hirche, Frank, Hasenkopf, Katrin, Stangl, Gabriele I
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Jun2015, Vol. 70 Issue 2, p113-118, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abril, Ruben, Ade-Omowaye, Beatrice I.O., Adelakun, Oluyemisi Elizabeth, Agama-Acevedo, Edith, Agnoletti, Davide, Akhtar, Saeed, Allegri, Graziella, Almarza, Johan, Alpaslan, Mehmet, Åman, Per, Andersen, Gaby, Andersson, Roger, Anyango, Joseph O., Arantes, Vanessa Cristina, Arzani, Ahmad, Ashgar, Ali, Abdul Aziz, Noor Aziah, Barrera, Gladys, Baschieri, Carlo, Bello-Pérez, Luis A., Bertazzo, Antonella, Beta, Trust, Blacher, Jacques, Brandolini, Andrea, Bunout, Daniel, Cano, Clímaco, Carvajal-Millan, Elizabeth, Viana de Carvalho, José Luiz, Catzeddu, Pasquale, Chaput, Jean-Philippe, Cocchi, Marina, Comai, Stefano, Costa, Carlo V.L., Czernichow, Sébastien, Pia de la Maza, Maria, Delcuratolo, Debora, Duodu, Kwaku Gyebi, Ezekiel, Rajarathnam, Fechner, Anita, Foca, Giorgia, Galan, Pilar, Gao, Qianxin, García-Suárez, Francisco J., Gianotti, Andrea, Gomes, Tommaso, Gaíva Gomes-da-Silva, Maria Helena, Guerzoni, M. Elisabetta, Hasenkopf, Katrin, Hayta, Mehmet, Hercberg, Serge, Hertrampf, Eva, Hidalgo, Alyssa, Hirota, Sachiko, Hirsch, Sandra, Holguin-Acuña, Ana Laura, Holtekjølen, Ann Katrin, Hunt, Ann, Indrani, Dasappa, Inglett, George E., Izydorczyk, Marta S., Jahreis, Gerhard, Jensen, Morten Georg, Jitngarmkusol, Siwaporn, Kamal-Eldin, Afaf, Kapsokefalou, Maria, Kilic, Damla Coksert, Knutsen, Svein Halvor, Koehler, Peter, Latorraca, Márcia Queiroz, Leiva, Laura, Li, Wende, Vigni, Mario Li, Lu, Guoquan, Mackerras, Dorothy, Mandala, Ioanna, Marchetti, Andrea, Ferreira Martins, Maria Salete, McMillan, Tricia, Mesci, Banu, Minnaar, Amanda, Mustafa, Arwa, Niño-Medina, Guillermo, Nutti, Marilia Regini, Oguz, Aytekin, Olaoye, Olusegun A., Olivares, Manuel, Osorio-Díaz, Perla, Oyelade, Olusegun James, Özuğur, Gamze, Pasqualone, Antonella, Ramos-Chavira, Naivi, Rascón-Chu, Agustín, Auxiliadora de Barros Reis, Marise, Rodriguez-Amaya, Delia B., Rosell, Cristina M., Safar, Michel E., Santana-Rodriguez, Víctor, Schweiggert, Ute, Seal, Judy, Serna-Saldivar, Sergio O., Serrazanetti, Diana I., Shevkani, Khetan, Singh, Narpinder, Singh, Prabhjeet, Singh, Sandeep, Somoza, Veronika, Souki, Aida, Stojceska, Valentina, Stoppiglia, Luiz Fabrizio, Sudha, M.L., Takahama, Umeo, Tanaka, Mariko, Tananuwong, Kanitha, Taylor, John R.N., Thivierge, M. Carole, Thoma, Christian, Tremblay, Angelo, Ulrici, Alessandro, Urade, Reiko, Utrilla-Coello, Rubí G., Vargas, María Eugenia, Veloso, Roberto Vilela, Rao, Gandham Venkateswara, Vernocchi, Pamela, Zabidi, Mardiana Ahamad, Zhang, Yi
Publikováno v:
In Flour and Breads and their Fortification in Health and Disease Prevention 2011:ix-xv