Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Harzalli Z"'
Autor:
Slatni T; Laboratory of Extremophile Plants (LPE), Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia.; Faculty of Sciences of Tunis (FST), University of Tunis El Manar (UTM) 1060, Tunis, Tunisia., Ben Slimene I; Laboratory of Bioactive Substances, Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia., Harzalli Z; Laboratory of Olive Biotechnology, Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia., Taamalli W; Laboratory of Olive Biotechnology, Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia.; Higher Institute of Biotechnology of Beja, University of Jendouba, Beja, Tunisia., Smaoui A; Laboratory of Extremophile Plants (LPE), Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia., Abdelly C; Laboratory of Extremophile Plants (LPE), Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia., Elkahoui S; Laboratory of Bioactive Substances, Centre of Biotechnology of Borj Cedria (CBBC) BP 901, Hammam-Lif, Tunisia.; Departement of Biology, College of Science, University of Hail, Hail, Kingdom of Saudi Arabia.
Publikováno v:
Physiologia plantarum [Physiol Plant] 2024 Jul-Aug; Vol. 176 (4), pp. e14466.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medfai W; Centre of Biotechnology of Borj-Cedria, LR15CBBC05, Laboratory of Olive Biotechnology, Hammam-Lif 2050, Tunisia.; Faculty of Sciences of Tunis, University of Tunis El Manar, El Manar, Tunis 2092, Tunisia.; Univ. Lyon, University Claude Bernard Lyon 1, CNRS, LAGEPP UMR 5007, 43 Bd 11 Novembre 1918, 69622 Villeurbanne, France., Oueslati I; Centre of Biotechnology of Borj-Cedria, LR15CBBC05, Laboratory of Olive Biotechnology, Hammam-Lif 2050, Tunisia., Dumas E; Univ. Lyon, University Claude Bernard Lyon 1, CNRS, LAGEPP UMR 5007, 43 Bd 11 Novembre 1918, 69622 Villeurbanne, France., Harzalli Z; Centre of Biotechnology of Borj-Cedria, LR15CBBC05, Laboratory of Olive Biotechnology, Hammam-Lif 2050, Tunisia.; Faculty of Sciences of Tunis, University of Tunis El Manar, El Manar, Tunis 2092, Tunisia., Viton C; Univ. Lyon, University Claude Bernard Lyon 1, CNRS, IMP UMR 5223, 15 Bd André Latarjet, 69100 Villeurbanne, France., Mhamdi R; Centre of Biotechnology of Borj-Cedria, LR15CBBC05, Laboratory of Olive Biotechnology, Hammam-Lif 2050, Tunisia., Gharsallaoui A; Univ. Lyon, University Claude Bernard Lyon 1, CNRS, LAGEPP UMR 5007, 43 Bd 11 Novembre 1918, 69622 Villeurbanne, France.
Publikováno v:
Antibiotics (Basel, Switzerland) [Antibiotics (Basel)] 2023 May 31; Vol. 12 (6). Date of Electronic Publication: 2023 May 31.
Autor:
Rezig L; LIP-MB 'Laboratory of Protein Engineering and Bioactive Molecules', National Institute of Applied Sciences and Technology, University of Carthage, LR11ES26, Tunis 1080, Tunisia.; High Institute of Food Industries, University of Carthage, 58 Alain Savary Street, Tunis 1003, Tunisia., Harzalli Z; Laboratoire de Biotechnologie de l'Olivier, Centre de Biotechnologie de Borj-Cedria, B.P. 901, Hammam-Lif 2050, Tunisia., Gharsallah K; Process Engineering Department, Higher Institute of Technological Studies of Zaghouan, General Direction of Technological Studies, Tunis 2098, Tunisia.; Physics Laboratory of Soft Matter and Electromagnetic Modeling, Faculty of Science of Tunis, El Manar University, LR99ES16, Tunis 2092, Tunisia., Mahfoudhi N; Departement of Biotechnology, Faculty of Science and Technology of Sidi Bouzid, University of Kairouan, Sidi Bouzid 9100, Tunisia.; Laboratory of Aromatic and Medicinal Plants, Biotechnology Center in Borj-Cedria Technopole, B.P. 901, Hammam-Lif 2050, Tunisia., Chouaibi M; High Institute of Food Industries, University of Carthage, 58 Alain Savary Street, Tunis 1003, Tunisia.; Bio-Preservation and Valorization of Agricultural Products UR13-AGR 02, High Institute of Food Industries, University of Carthage, 58 Alain Savary Street, Tunis 1003, Tunisia., Majdoub H; Laboratoire des Interfaces et des Matériaux Avancés, Faculté des Sciences de Monastir, Monastir 5000, Tunisia., Oueslati I; Laboratoire de Biotechnologie de l'Olivier, Centre de Biotechnologie de Borj-Cedria, B.P. 901, Hammam-Lif 2050, Tunisia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Sep 06; Vol. 11 (18). Date of Electronic Publication: 2022 Sep 06.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Shufang, Zhang, Xuejiao, Wang, Yiting, Wu, Jirong, Lee, Yin-Won, Xu, Jianhong, Yang, Runqiang
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 20, p3278, 15p