Zobrazeno 1 - 10
of 340
pro vyhledávání: '"Harms RH"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 2, Iss 3, Pp 249-257 (2000)
Two experiments wore conducted to evaluate the chloride requirement of the broiler breeder hen. Experiments were conducted for a twelve-week period and seven experimental diets wore fed. The diets contained the following dietary chloride levels: 0. 0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e18a08fa1bba48b5899e2f5ae845501b
Publikováno v:
In Poultry Science 1 June 2002 81(6):809-814
Autor:
Russell, GB, Harms, RH
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 1999 78(9):1283-1285
Autor:
Harms, RH
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 15, No 3 (1985); 91-96
No Abstract
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 4, Issue: 2, Pages: 141-148, Published: MAY 2002
Three hundred and twenty Hy-Line W36Ò commercial laying hens, 39 weeks of age, were used to determine the sequence and the length of time needed for hens to recover performance characteristics after an eight-week period under graded levels of threon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2acf3997adba7e6d620285b3d2cfa663
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2002000200007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2002000200007&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.4 n.2 2002
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Three hundred and twenty Hy-Line W36Ò commercial laying hens, 39 weeks of age, were used to determine the sequence and the length of time needed for hens to recover performance characteristics after an eight-week period under graded levels of threon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2acf3997adba7e6d620285b3d2cfa663
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2002000200007
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2002000200007
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 2, Issue: 3, Pages: 249-257, Published: SEP 2000
Brazilian Journal of Poultry Science v.2 n.3 2000
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.2 n.3 2000
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Two experiments wore conducted to evaluate the chloride requirement of the broiler breeder hen. Experiments were conducted for a twelve-week period and seven experimental diets wore fed. The diets contained the following dietary chloride levels: 0. 0
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::512d6b2ef02864bd1f83b755e5dc23ea
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2000000300007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2000000300007&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.