Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Harle, Olivier"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Harle, Olivier
Publikováno v:
Biochimie, Biologie Moléculaire. Agrocampus Ouest, 2020. Français. ⟨NNT : 2020NSARD092⟩
Alimentation et Nutrition. Institut Agro, Rennes, 2020. Français
Alimentation et Nutrition. Institut Agro, Rennes, 2020. Français
Lactofermented soy juices represent an interesting alternative to milk yogurt to increase the part of plant-based proteins in our diet. The choice of lactic acid bacteria (LAB) used for soy juice fermentation is crucial as it determines the organolep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d315593fa12ef3b448bf0ec03872492d
https://hal.inrae.fr/tel-03135726v2/document
https://hal.inrae.fr/tel-03135726v2/document
Autor:
Harle, Olivier, Falentin, Hélène, Niay, Jérôme, Valence-Bertel, Florence, Courselaud, Céline, Chuat, Victoria, Maillard, Marie-Bernadette, Guedon, Eric, Deutsch, Stéphanie-Marie, Thierry, Anne
Publikováno v:
Food Microbiology
Food Microbiology, Elsevier, 2020, 89, pp.103410. ⟨10.1016/j.fm.2019.103410⟩
Food Microbiology (89), 103410. (2020)
Food Microbiology, Elsevier, 2020, 89, pp.103410. ⟨10.1016/j.fm.2019.103410⟩
Food Microbiology (89), 103410. (2020)
International audience; This study explores the ability of lactic acid bacteria (LAB) to ferment soy juice. The ability of 276 LAB strains from 25 species to ferment the principal soy carbohydrates, sucrose, raffinose or stachyose was tested in synth
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a27068e83fa35b277d8365b42f497e73
https://hal.inrae.fr/hal-02625001/file/1-s2.0-S0740002019310202-main(1)_1.pdf
https://hal.inrae.fr/hal-02625001/file/1-s2.0-S0740002019310202-main(1)_1.pdf
Autor:
Harle, Olivier, Falentin, Hélène, Niay, Jérôme, Valence-Bertel, Florence, Guédon, Eric, Courselaud, Céline, Chuat, Victoria, Maillard, Marie-Bernadette, Deutsch, Stéphanie-Marie, Thierry, Anne
Publikováno v:
2020; 20th Organic World Congress, Rennes, FRA, 2020-09-21-2020-09-27
20th Organic World Congress
20th Organic World Congress, Sep 2020, Rennes, France. 2020
20th Organic World Congress
20th Organic World Congress, Sep 2020, Rennes, France. 2020
National audience; A Western diet containing 50% of plant-based protein is healthier and would help to reduce the environmental impacts of food systems to contribute to meeting worldwide protein needs. However, few consumers do like plant-based prote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::31fb7f0e398792b285b0f3e12d2c3412
http://prodinra.inra.fr/record/494000
http://prodinra.inra.fr/record/494000
Autor:
Harle, Olivier, Falentin, Hélène, Thierry, Anne, Deutsch, Stéphanie-Marie, Valence-Bertel, Florence, Guédon, Eric
Publikováno v:
22ème édition du colloque du Club des Bactéries Lactiques
22ème édition du colloque du Club des Bactéries Lactiques, Jun 2019, Caen, France
22ème édition du colloque du Club des Bactéries Lactiques, Jun 2019, Caen, France
Objectifs/ObjectivesThe study aims to improve knowledge over LAB characteristics to ferment a commercial soy juice. Matériels et Méthodes/Materials and methodsFirst 280 strains of LAB from 23 different species of Lactococcus, Streptococcus, Lactoba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7bdd138fc52f4d66ec9bb2c48be46c15
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02158179
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02158179
Autor:
Harle, Olivier
Publikováno v:
STLOpendays
STLOpendays, Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UMR UMR INRA / AgroCampus Rennes : Science et Technologie du Lait et de l'?uf (1253)., Mar 2019, Rennes, France
STLOpendays, Rennes, FRA, 2019-03-19-2019-03-21
STLOpendays, Mar 2019, Rennes, France
STLOpendays, Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UMR UMR INRA / AgroCampus Rennes : Science et Technologie du Lait et de l'?uf (1253)., Mar 2019, Rennes, France
STLOpendays, Rennes, FRA, 2019-03-19-2019-03-21
STLOpendays, Mar 2019, Rennes, France
Optimizing lactic fermentation of soy juice. STLOpendays
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::884c1cd05142a45921690ef75b388866
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02098679/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02098679/document
Publikováno v:
MicrobiOccitanie 2019
MicrobiOccitanie 2019, Feb 2019, Montpellier, France
MicrobiOccitanie 2019, Feb 2019, Montpellier, France
International audience; For food processing, fermentation by microorganisms allows food preservation and production of several fermented products, among the most consumed are bread, cheese, beer and wine. In all these anthropic environments, microbes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ec583272bb0cd467330d1e3de69b190d
https://hal.inrae.fr/hal-02901337
https://hal.inrae.fr/hal-02901337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.