Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Hariprasanna K"'
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 7, Iss 4, Pp 1098-1104 (2016)
Sorghum is a staple food in the arid and semi-arid tropics, and is an important animal and bird feed in some developed countries. Very limited reports are available on anti-nutritional factors in sorghum. Grains of 200 sorghum genotypes including ada
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad509f9cf2394ca39701fbe859f27816
Autor:
Narasimhulu, R., Reddy, C. Vijaya Kumar, Kiranmayi, M. Jostna, Hariprasanna, K., Prabhakar, K., Venkateswarlu, N. C.
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding; Mar2024, Vol. 15 Issue 1, p178-184, 7p
Autor:
Neeraja, C. N., Babu, V. Ravindra, Ram, Sewa, Hossain, Firoz, Hariprasanna, K., Rajpurohit, B. S., Longvah, T., Prasad, K. S., Sandhu, J. S., Datta, Swapan K.
Publikováno v:
Current Science, 2017 Sep . 113(6), 1050-1057.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26494165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Over billions of years sorghum is one of the major millets and an important crop cultivated on a large scale worldwide. The rising issues of malnutrition are taken into consideration and studies are formulated to study the nutrient efficiency of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::87e283af816165ae376533852e9fa48d
Autor:
Das, I. K., Palanna, K. B., Patro, T. S. S. K., Saralamma, S., Salam, S. Abdul, Raveendra, H. R., Hariprasanna, K., Kannababu, N, Satyavathi, C. Tara
Publikováno v:
Indian Phytopathology; 20240101, Issue: Preprints p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Physiology Reports; June 2023, Vol. 28 Issue: 2 p209-220, 12p
Autor:
Deepika, C., Hariprasanna, K., Das, I. K., Jacob, Jinu, Ronanki, Swarna, Ratnavathi, C. V., Bellundagi, Amasiddha, Sooganna, D., Tonapi, Vilas A.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jul2022, Vol. 59 Issue 7, p2517-2526, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.