Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Hardman, W. Elaine"'
Autor:
Byerley, Lauri O. a, ⁎, Chang, Hsiao-Man a, Lorenzen, Brittany a, Guidry, Jessie b, Hardman, W. Elaine c
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy November 2022 155
Autor:
Hardman, W. Elaine a, ⁎, Primerano, Donald A. a, Legenza, Mary T. b, Morgan, James c, 1, Fan, Jun a, Denvir, James a
Publikováno v:
In Nutrition Research June 2019 66:82-94
Autor:
Tsoukas, Michael A. a, b, ⁎, Ko, Byung-Joon a, Witte, Theodore R. c, Dincer, Fadime a, Hardman, W. Elaine c, Mantzoros, Christos S. a, b
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry July 2015 26(7):776-783
Autor:
Hardman, W. Elaine 1, *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition April 2014 144(4):555S-560S
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hardman, W. Elaine 2
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2004 134(12):3427S-3430S
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 10, Iss 1, p 90 (2011)
Abstract Background The Western diet is high in omega-6 fatty acids and low in omega-3 fatty acids. Canola oil contains a healthier omega 3 to omega 6 ratio than corn oil. Jurkat T leukemia cells were treated with free fatty acids mixtures in ratios
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d63928de484fdebd93f33d22c4bf78
Publikováno v:
BMC Cancer, Vol 10, Iss 1, p 81 (2010)
Abstract Background Maternal consumption of a diet high in omega 6 polyunsaturated fats (n-6 PUFA) has been shown to increase risk whereas a diet high in omega 3 polyunsaturated fats (n-3 PUFA) from fish oil has been shown to decrease risk for mammar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9aa196b19fb42b79636445b89166467
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 9, Iss 1, p 31 (2010)
Abstract Background Results from increasing numbers of in vitro and in vivo studies have demonstrated that omega 3 fatty acids incorporated in cell culture media or in the diet of the animals can suppress the growth of cancers. When human clinical tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b9e22ebf2de4f4090ab6a4012f70a4b