Zobrazeno 1 - 10
of 6 833
pro vyhledávání: '"Hardanger"'
Autor:
Frederique Marfaing
Hardanger embroidery is a Norwegian technique that uses simple stitches and pulled threads to create beautiful geometric designs. This book is a complete, easy-to-follow introduction to the craft.Step-by-step instructions for stitching 43 different e
Autor:
Lüders, Wiebke
Publikováno v:
Strad. Oct2023, Vol. 134 Issue 1602, p30-35. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olivier Lartillot, Mats Sigvard Johansson, Anders Elowsson, Lars Løberg Monstad, Mattias Cyvin
Publikováno v:
Transactions of the International Society for Music Information Retrieval, Vol 6, Iss 1, Pp 186–202-186–202 (2023)
The Hardanger fiddle is a variety of the violin used in the folk music of the western and central part of southern Norway. This paper presents a dataset of several hours of recordings of Hardanger fiddle music, with note annotations of onsets, offset
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad2c188ad8c7421ea39210cad4db93d1
Autor:
Ingunn Øvsthus, Mitja Martelanc, Alen Albreht, Tatjana Radovanović Vukajlović, Urban Česnik, Branka Mozetič Vodopivec
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 73 (2024)
Our investigation delves into the previously uncharted territory of cider composition from Norway. This study aimed to obtain an overview of the qualitative and quantitative compositions of general chemical parameters, polyphenols (individual and tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f02bceafab74a0dbbafdc0a1fff56d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Urban Česnik, Mitja Martelanc, Ingunn Øvsthus, Tatjana Radovanović Vukajlović, Ahmad Hosseini, Branka Mozetič Vodopivec, Lorena Butinar
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 9, p 824 (2023)
Saccharomyces cerevisiae is commonly used for the production of alcoholic beverages, including cider. In this study, we examined indigenous S. cerevisiae and S. uvarum strains, both species commonly found in cider from Hardanger (Norway), for their s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e891658926546519f2a09ce5e18fbf7