Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"Hard to cook bean (Phaseolus vulgaris)"'
Publikováno v:
In Food Research International October 2015 76 Part 3:839-851
Autor:
SEGURA-CAMPOS, MAIRA RUBI1, GARCÍA-RODRÍGUEZ, KAREM1, RUIZ-RUIZ, JORGE CARLOS1, CHEL-GUERRERO, LUIS1, BETANCUR-ANCONA, DAVID1 bancona@uady.mx
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p1159-1165. 7p.
Autor:
Maira Rubi Segura-Campos, Karem García-Rodríguez, Jorge Carlos Ruiz-Ruiz, Luis Chel-Guerrero, David Betancur-Ancona
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 8, Iss , Pp 1-8 (2014)
Hard-to-cook bean (Phaseolus vulgaris L.) protein hydrolysate obtained with Alcalase®-Flavourzyme® sequential enzymatic system was added to durum wheat semolina pasta at three concentrations (0, 5 and 10%). The hydrolysate had an extensive degree o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34018d1f6fd447b2a96a056ce25c7302
Autor:
Ruiz-Ruiz, Jorge, Martínez-Ayala, Alma, Drago, Silvina, González, Rolando, Betancur-Ancona, David, Chel-Guerrero, Luis
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(10):1799-1807
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. :2081-2088
The objective of this research was to evaluate the chemical and functional properties of hard-to-cook (HTC) bean (Phaseolus vulgaris) protein concentrate to determine their potential practical applications. The respective protein concentrate was obta