Zobrazeno 1 - 10
of 439
pro vyhledávání: '"Harcharan Singh"'
Autor:
Neelam Thakur, Preety Tomar, Jaspreet Kaur, Simranjeet Kaur, Anuja Sharma, Samiksha Jhamta, Ajar Nath Yadav, Harcharan Singh Dhaliwal, Rajesh Thakur, Seema Thakur
Publikováno v:
Egyptian Journal of Biological Pest Control, Vol 33, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Insect pests cause substantial agriculture losses annually, and their regulation through chemical pesticides instigates a prolonged detrimental impact on the environment and human health. The upsurge in difficulties such as pestic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92559652391d420492e34f2644f28eb7
Autor:
Pooja Saini, Imran Sheikh, Dinesh Kumar Saini, Reyazul Rouf Mir, Harcharan Singh Dhaliwal, Vikrant Tyagi
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 13 (2022)
A meta-analysis of QTLs associated with grain protein content (GPC) was conducted in hexaploid and tetraploid wheat to identify robust and stable meta-QTLs (MQTLs). For this purpose, as many as 459 GPC-related QTLs retrieved from 48 linkage-based QTL
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3985f32dc6804d3c8ea73b8e5b32bf5f
Autor:
Priyanka Thakur, Krishan Kumar, Naseer Ahmed, Divya Chauhan, Qurat Ul Eain Hyder Rizvi, Sumaira Jan, Tajendra Pal Singh, Harcharan Singh Dhaliwal
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss , Pp 917-925 (2021)
Pseudocereals have attracted the attention of nutritionists and food technologists due to their high nutritional value. In addition to their richness in nutritional and bioactive components, these are deficient in gluten and can serve as valuable foo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2775b750797545e5be55bf0714fe0310
Autor:
Neelam Thakur, Preety Tomar, Jaspreet Kaur, Simranjeet Kaur, Anuja Sharma, Samiksha Jhamta, Ajar Nath Yadav, Harcharan Singh Dhaliwal, Rajesh Thakur, Seema Thakur
Publikováno v:
Egyptian Journal of Biological Pest Control, Vol 33, Iss 1, Pp 1-1 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/691c760e25a34bb5a0da0e29d59a84e5
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 4, Iss 1, Pp 1-14 (2017)
Abstract Food waste, a by-product of various industrial, agricultural, household and other food sector activities, is rising continuously due to increase in such activities. Various studies have indicated that different kind of food wastes obtained f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/508750ce1a494b88926fbdb1a2db6087
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaur, Harneet, Tyagi, Vikrant, Kumar, Jitendra, Roy, Joy K, Chugh, Vishal, Ahmed, Naseer, Dhaliwal, Harcharan Singh, Sheikh, Imran
Publikováno v:
Euphytica; Nov2024, Vol. 220 Issue 11, p1-19, 19p