Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Harbertson JF"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fox DJ; Department of Food Science, Department of Viticulture and Enology, Washington State University, Richland, WA, 99354, USA. Electronic address: Danielle.j.fox@wsu.edu., Harbertson JF; Department of Food Science, Department of Viticulture and Enology, Washington State University, Richland, WA, 99354, USA. Electronic address: jfharbertson@wsu.edu.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 01; Vol. 460 (Pt 3), pp. 140757. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 05.
Autor:
Devi A; Department of Viticulture and Enology, University of California, Davis, CA 95616, United States of America. Electronic address: aprdevi@ucdavis.edu., Harbertson JF; Department of Viticulture and Enology, Washington State University, Richland, WA 99352, United States of America. Electronic address: jfharbertson@wsu.edu., Waterhouse AL; Department of Viticulture and Enology, University of California, Davis, CA 95616, United States of America. Electronic address: alwaterhouse@ucdavis.edu.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 19; Vol. 465 (Pt 2), pp. 142138. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 19.
Autor:
Ashmore PL; Washington State University, Department of Food Science, Richland, WA 99354., Valdez F; Washington State University, Viticulture and Enology Program, Richland, WA 99354., Harbertson JF; Washington State University, Viticulture and Enology Program, Richland, WA 99354., Boulton RB; University of California, Department of Viticulture and Enology, Davis, CA 95616., Collins TS; Washington State University, Viticulture and Enology Program, Richland, WA 99354. Electronic address: tom.collins@wsu.edu.
Publikováno v:
Journal of chromatography. A [J Chromatogr A] 2023 Apr 26; Vol. 1695, pp. 463936. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 20.
Autor:
Ashmore PL; Department of Food Science, Washington State University, Richland, WA 99354, USA., DuBois A; Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA.; Department of Food Science & Technology, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA., Tomasino E; Department of Food Science & Technology, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA., Harbertson JF; Department of Viticulture and Enology, Washington State University, Richland, WA 99354, USA., Collins TS; Department of Viticulture and Enology, Washington State University, Richland, WA 99354, USA.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Mar 17; Vol. 12 (6). Date of Electronic Publication: 2023 Mar 17.