Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Haratian Parivash"'
Autor:
Ghasemzadeh-Mohammadi, Vahid, Mohammadi, Abdorreza, Hashemi, Maryam, Khaksar, Ramin, Haratian, Parivash
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 11 May 2012 1237:30-36
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 May 2012 50(4):925-931
Autor:
Ebadi Abbas, Farajzadeh Davoud, Haratian Parivash, Delkhosh Marjan, Masoumbeigi Hossein, Rostami Hossein
Publikováno v:
علوم بهداشتی ایران, Vol 1, Iss 1, Pp 19-24 (2013)
Background and purpose:Consumption of baking soda, as a primary material for preparation of bread dough, has been banned due to its health complications in Iran. So bread production in our country faced difficulties and one part of them is related to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Dec2012, Vol. 235 Issue 6, p1213-1213, 1p
Consumers are increasingly demanding, looking for different food products, new, more shocking and surprising, and providing more pleasurable feelings. At the same time, consumers are becoming more informed and aware about food and health issues, dema