Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Haouari Chiraz Chaffei"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of plant physiology. 179
Wheat (Triticum durum Desf.) is a common Mediterranean species of considerable agronomic importance. Salinity is one of the major threats to sustainable agricultural production mainly because it limits plant productivity. After exposing the Karim and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karine Pageau, Haouari Chiraz Chaffei, Houda Gouia, Hajaji Afef Nasraoui, Raghda Hfaidh, Donia Bouthour
Publikováno v:
Bulletin of environmental contamination and toxicology. 91(6)
Salt stress tolerance of durum wheat was assessed in control and 200 and 300 mM NaCl-exposed seed of two cultivars (BidiAP4 and Azizi). These salt treatments were accompanied by different levels of nitrate (Ca(NO3)2) added to the media (0.1, 3, 10 mM
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.