Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Hao, Yuqiong"'
Autor:
Hao, Yuqiong a, 1, Wu, Bangbang a, 1, Li, Meiru b, Yuan, Mingyang b, Qiao, Ling a, Zhao, Jiajia a, Zheng, Xingwei a, Li, Xiaohua a, Wang, Yuzhi a, Wang, Yanbin a, ⁎, Zheng, Jun a, ⁎⁎
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao, Yuqiong a, b, 1, Guo, Huimin c, 1, Hong, Yechun b, Fan, Xin a, Su, Yumei d, Yang, Xiushi e, ⁎, Ren, Guixing a
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness November 2022 11(6):1598-1606
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering September 2020 130(3):233-238
Autor:
Hao, Yuqiong 1, Fan, Xin 1, Guo, Huimin 1, Yao, Yang 1, Ren, Guixing 1, Lv, Xiaolei 2, Yang, Xiushi 1, ∗
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering April 2020 129(4):395-404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao, Yuqiong1,2 (AUTHOR), Hong, Yechun2 (AUTHOR), Guo, Huimin3 (AUTHOR), Qin, Peiyou1 (AUTHOR), Huang, Ancheng2 (AUTHOR), Yang, Xiushi4 (AUTHOR) yangxiushi@caas.cn, Ren, Guixing1,5 (AUTHOR) renguixing@caas.cn
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 5/10/2022, Vol. 22 Issue 1, p1-13. 13p.
ABP9, a maize bZIP transcription factor, enhances tolerance to salt and drought in transgenic cotton
Publikováno v:
Planta, 2017 Sep 01. 246(3), 453-469.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48726784
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 16, p2896-2909, 14p
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2019, Vol. 7 Issue 6, p2103-2112. 10p.