Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Hao, Yuqiong"'
Autor:
Hao, Yuqiong, Wu, Bangbang, Li, Meiru, Yuan, Mingyang, Qiao, Ling, Zhao, Jiajia, Zheng, Xingwei, Li, Xiaohua, Wang, Yuzhi, Wang, Yanbin, Zheng, Jun
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness November 2022 11(6):1598-1606
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering September 2020 130(3):233-238
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering April 2020 129(4):395-404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao, Yuqiong1,2 (AUTHOR), Hong, Yechun2 (AUTHOR), Guo, Huimin3 (AUTHOR), Qin, Peiyou1 (AUTHOR), Huang, Ancheng2 (AUTHOR), Yang, Xiushi4 (AUTHOR) yangxiushi@caas.cn, Ren, Guixing1,5 (AUTHOR) renguixing@caas.cn
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 5/10/2022, Vol. 22 Issue 1, p1-13. 13p.
ABP9, a maize bZIP transcription factor, enhances tolerance to salt and drought in transgenic cotton
Publikováno v:
Planta, 2017 Sep 01. 246(3), 453-469.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48726784
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 16, p2896-2909, 14p
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2019, Vol. 7 Issue 6, p2103-2112. 10p.