Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Hao, Yicheng"'
Publikováno v:
Journal of Coastal Research, 2020 Oct 01, 167-173.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48640064
Publikováno v:
Storage & Process; 2024, Issue 8, p20-25, 6p
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 23, Iss 2, Pp 121-128 (2019)
Carbon dioxide (CO2) injury is one of the key cause affecting the sales of fresh-cut apples during the sales period. The method to warn the time till occurring CO2 injury would be convenient for businesses and consumers, but so far, no one has paid a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed4d6d88a224463388cc0b303f5582da
Autor:
Hu, Yunfeng1 (AUTHOR) hu-yf@163.com, Hao, Yicheng1 (AUTHOR), Wei, Zengyu1 (AUTHOR), Cui, Hanyuan2 (AUTHOR), Zhan, Yuexiang1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2020, Vol. 44 Issue 12, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.