Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Hao, Xuting"'
Publikováno v:
In Journal of Future Foods June 2024 4(2):167-172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, Yingbin, Huang, Yaru, Zhang, Jingbo, Hao, Xuting, Xin, Zhiming, Cui, Jian, Dong, Xue, Wang, Haoyi, Han, Chunxia, Zhu, Jinlei, Lu, Qi
Publikováno v:
Atmosphere; Nov2024, Vol. 15 Issue 11, p1286, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao X; National R & D Center for Edible Fungus Processing Technology, Henan University, Kaifeng 475004, China. cuill@vip.henu.edu.cn.; Functional Food Engineering Technology Research Center, Henan, Kaifeng 475004, China.; Joint International Research Laboratory of Food & Medicine Resource Function, Henan Province, Kaifeng 475004, China., Guo W; National R & D Center for Edible Fungus Processing Technology, Henan University, Kaifeng 475004, China. cuill@vip.henu.edu.cn.; Functional Food Engineering Technology Research Center, Henan, Kaifeng 475004, China.; Joint International Research Laboratory of Food & Medicine Resource Function, Henan Province, Kaifeng 475004, China., Li F; National R & D Center for Edible Fungus Processing Technology, Henan University, Kaifeng 475004, China. cuill@vip.henu.edu.cn.; Functional Food Engineering Technology Research Center, Henan, Kaifeng 475004, China.; Joint International Research Laboratory of Food & Medicine Resource Function, Henan Province, Kaifeng 475004, China., Cui L; National R & D Center for Edible Fungus Processing Technology, Henan University, Kaifeng 475004, China. cuill@vip.henu.edu.cn.; College of Agriculture, Henan University, Kaifeng 475004, China.; Functional Food Engineering Technology Research Center, Henan, Kaifeng 475004, China.; Joint International Research Laboratory of Food & Medicine Resource Function, Henan Province, Kaifeng 475004, China., Kang W; National R & D Center for Edible Fungus Processing Technology, Henan University, Kaifeng 475004, China. cuill@vip.henu.edu.cn.; College of Agriculture, Henan University, Kaifeng 475004, China.; Functional Food Engineering Technology Research Center, Henan, Kaifeng 475004, China.; Joint International Research Laboratory of Food & Medicine Resource Function, Henan Province, Kaifeng 475004, China.
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2024 Sep 16; Vol. 15 (18), pp. 9149-9164. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 16.