Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Hanseniaspora opuntiae"'
Autor:
Hanna Cáceres Yparraguirre, Lucero Esthefany Bendezú Huamán, José Luis Santos Baldiño, Elio Javier Huamán Flores
Publikováno v:
Tropical and Subtropical Agroecosystems, Vol 27, Iss 3 (2024)
Background. Agriculture needs strategies to control pests and diseases that affect it biological control agents are a sustainable alternative for their adoption and diffusion in this important sector. Objectives. This research was carried out with th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/491dd938af484688958d5e999a781141
Autor:
Maria-Evangelia Filippousi, Ioanna Chalvantzi, Athanasios Mallouchos, Ioannis Marmaras, Georgios Banilas, Aspasia Nisiotou
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1061 (2024)
In view of climate change and the increasingly antagonistic wine market, the exploitation of native genetic resources is revisited in relation to sustainable wine production. ‘Sideritis’ is a late-ripening Greek grape variety, which is quite prom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/223c077bc76e42eda677c2e91c503889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Manuel del Fresno, Carlos Escott, Francisco Carrau, José Enrique Herbert-Pucheta, Cristian Vaquero, Carmen González, Antonio Morata
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 11, p 654 (2022)
Hanseniaspora vineae and Hanseniaspora opuntiae are apiculate yeasts normally found on the skins of ripe grapes and at the beginning of alcoholic fermentation. Several studies have reported that these species can provide interesting sensory character
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f35c4632ccc040a98fe5b79dd888c5fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariana Ferreira-Saab, Damien Formey, Martha Torres, Wendy Aragón, Emir A. Padilla, Alexandre Tromas, Christian Sohlenkamp, Kátia R. F. Schwan-Estrada, Mario Serrano
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Plant diseases induced by fungi are among the most important limiting factors during pre- and post-harvest food production. For decades, synthetic chemical fungicides have been used to control these diseases, however, increase on worldwide regulatory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab5d7e9fd5a4f5497f6f379442ed9be
Publikováno v:
Microbiology and Biotechnology Letters. 48:179-184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.