Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Hansen, Egon B"'
Autor:
Maryniak, Natalia Z., Sancho, Ana I., Nielsen, Søren D., Larsen, Lotte B., Gao, Yumei, Bøgh, Katrine L., Hansen, Egon B.
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bjørlie, Mads, Yesiltas, Betül, García-Moreno, Pedro J., Espejo-Carpio, F. Javier, Rahmani-Manglano, Nor E., Guadix, Emilia M., Jafarpour, Ali, Hansen, Egon B., Marcatili, Paolo, Overgaard, Michael T., Gregersen Echers, Simon, Jacobsen, Charlotte
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
García-Moreno, Pedro J, Yesiltas, Betül, Gregersen Echers, Simon, Marcatili, Paolo, Overgaard, Michael T, Hansen, Egon B, Jacobsen, Charlotte
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science June 2023 51
Autor:
Yesiltas, Betül, Soria Caindec, Alyssa M., García-Moreno, Pedro J., Echers, Simon Gregersen, Olsen, Tobias Hegelund, Jones, Nykola C., Hoffmann, Søren V., Marcatili, Paolo, Overgaard, Michael T., Hansen, Egon B., Jacobsen, Charlotte
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 April 2023 663
Autor:
García-Moreno, Pedro J., Yang, Jack, Gregersen, Simon, Jones, Nykola C., Berton-Carabin, Claire C., Sagis, Leonard M.C., Hoffmann, Søren V., Marcatili, Paolo, Overgaard, Michael T., Hansen, Egon B., Jacobsen, Charlotte aff1
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2021 115
Autor:
García-Moreno, Pedro J., Jacobsen, Charlotte, Marcatili, Paolo, Gregersen, Simon, Overgaard, Michael T., Andersen, Mogens L., Sørensen, Ann-Dorit M., Hansen, Egon B.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2020 101
Publikováno v:
In International Journal of Medical Microbiology December 2024 317
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2019 102(2):1108-1115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.