Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Hansen, Åse Solvej"'
Publikováno v:
Nuobariene, L, Arneborg, N & Hansen, Å S 2014, Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs . in 9th Baltic Conference on Food Science and Technology "Food for Consumer Well-Being" : FOODBALT 2014-conference proceedings . Latvia University of Agriculture, Baltic Conference on Food Science and Technology, pp. 223-227, Baltic Conference on Food Science and Technology 2014, Jelgava, Latvia, 08/05/2014 . < http://llufb.llu.lv/conference/foodbalt/2014/FoodBalt_Proceedings_2014.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::e24fae9cf32292c81e0e1b08cb9134b4
https://curis.ku.dk/ws/files/123615440/2014_Nuobariene_PHYTASE_ACTIVE_YEASTS_ISOLATED_FROM_BAKERY_SOURDOUGHS_FoodBalt_Proceedings_2014_223_227.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/123615440/2014_Nuobariene_PHYTASE_ACTIVE_YEASTS_ISOLATED_FROM_BAKERY_SOURDOUGHS_FoodBalt_Proceedings_2014_223_227.pdf
Autor:
Hansen, Åse Solvej
Publikováno v:
Hansen, Å S 2014, Kvalitet af korn og mel . Academic Books .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::6ef0735fc6ff00b9dd184f48de18acc3
https://curis.ku.dk/ws/files/96222351/KvalitetKornMel.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/96222351/KvalitetKornMel.pdf
Autor:
Tønning, Erik, Thybo, Anette Kistrup, Pedersen, Lene, Munck, Lars, Hansen, Åse Solvej, Engelsen, Søren Balling, Nørgaard, Lars
Publikováno v:
Tønning, E, Thybo, A K, Pedersen, L, Munck, L, Hansen, Å S, Engelsen, S B & Nørgaard, L 2009, ' Bulk Functionality Diversification by Unsupervised Single-Kernel Near-Infrared (SKNIR) Sorting of Wheat ', Cereal Chemistry, vol. 86, no. 6, pp. 706-713 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3062::9808c1cf0d16c23bfad6daf37182d397
https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/publications/7e50e760-2781-11df-ba21-000ea68e967b
https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/publications/7e50e760-2781-11df-ba21-000ea68e967b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; March 2014, Vol. 91 Issue: 2 p105-114, 10p
Publikováno v:
Hansen, Å S, Lund, B & Lewis, M J 1989, ' Flavour Production and Acidification of Sourdoughs in Relation to Starter Culture and Fermentation Temperature ', Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, vol. 22, pp. 145-149 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::fb332e35bcd05490ab20bd3d36d3bc13
https://curis.ku.dk/ws/files/138182506/1989_Flavour_Production_and_Acidification_of_Sourdoughs_in_relation_to_Starter_Culture_and_Fermentation_Temperature.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/138182506/1989_Flavour_Production_and_Acidification_of_Sourdoughs_in_relation_to_Starter_Culture_and_Fermentation_Temperature.pdf
Publikováno v:
Lund, B, Hansen, Å S & Lewis, M J 1989, ' The Influence of Dough Yield on Acidification and Production of Volatiles in Sourdoughs ', Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, vol. 22, pp. 150-153 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::f5cdc5234faa17e86cc7eb90b4762c9e
https://curis.ku.dk/ws/files/138182803/1989_DoughYield_Volatiles_Sourdough_Lund_Hansen_Lewis.tif
https://curis.ku.dk/ws/files/138182803/1989_DoughYield_Volatiles_Sourdough_Lund_Hansen_Lewis.tif
Publikováno v:
Hansen, Å S, Lund, B & Lewis, M J 1989, ' Flavour of Sourdough Rye Bread Crumb ', Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, vol. 22, pp. 141-144 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::e0079af9ad8c906bdd496642af5d4089
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/flavour-of-sourdough-rye-bread-crumb(8c7a0dd9-bb3f-4604-b75a-46b7fb983f63).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/flavour-of-sourdough-rye-bread-crumb(8c7a0dd9-bb3f-4604-b75a-46b7fb983f63).html