Zobrazeno 1 - 10
of 455
pro vyhledávání: '"Hanschke R"'
Autor:
Schauer, Frieder1, Hanschke, R.1
Publikováno v:
Mycoses. Apr1999 Supplement 1, Vol. 42, p12-21. 10p.
Publikováno v:
Medical and Biological Engineering and Computing. 40:704-711
A perfusion cell culture is characterised by the continuous addition of fresh nutrient medium and the withdrawal of an equal volume of used medium, allowing the realisation of cell cultivation conditions that are approximated as closely as possible t
Publikováno v:
Klinische Monatsblätter für Augenheilkunde. 213:293-300
BACKGROUND In order to perform an automatic lamellar keratotomy microkeratomes are used, which differ from each other in several technical details. This study was done to examine, whether there are characteristics of the cutting edge, typical of each
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Klinische Monatsblätter für Augenheilkunde. 221
Autor:
Alami, Soufiane1 (AUTHOR), Bennis, Meryeme1 (AUTHOR), Lamin, Hanane1 (AUTHOR), Kaddouri, Kaoutar1 (AUTHOR), Bouhnik, Omar1 (AUTHOR), Lamrabet, Mouad1 (AUTHOR), Chaddad, Zohra1 (AUTHOR), Mnasri, Bacem2 (AUTHOR), Abdelmoumen, Hanaa1 (AUTHOR), Bedmar, Eulogio J.3 (AUTHOR), Missbah El Idrissi, Mustapha1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Plant & Soil. Apr2024, Vol. 497 Issue 1/2, p119-137. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.