Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Hansche, P."'
Publikováno v:
Journal of Glaciology, Vol 69, Pp 1097-1108 (2023)
Air temperature inversions, a situation in which atmospheric temperature increases with height, are key components of the Arctic planetary boundary layer. The present study investigates the spatial and temporal variations of temperature inversions ov
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d144e363b3b43f1ba171cf1cd0e8e17
Autor:
Fereshteh Ghazisaeedi, Jochen Meens, Bianca Hansche, Sven Maurischat, Peter Schwerk, Ralph Goethe, Lothar H. Wieler, Marcus Fulde, Karsten Tedin
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 14, Iss 1 (2022)
The probiotic bacterial strain Enterococcus faecium SF68 has been shown to alleviate symptoms of intestinal inflammation in human clinical trials and animal feed supplementation studies. To identify factors involved in immunomodulatory effects on hos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/642fb3943bbe45c2bc9381c59c3027ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Annette Hansche
Publikováno v:
Legal Education Review, Vol 3, Iss 2 (1992)
[Extract] Every year in almost every course, there are students whose work is assigned low grades because it lacks substance, clarity, creativity and sophistication. Why is such poor quality work produced? This familiar problem was raised recently by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe1cd31142d0461794d327893a61f591
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
California Agriculture, Vol 33, Iss 9 (1979)
Dwarfed peach and nectarine varieties, tests indicate, are more productive-for their size-than standard varieties. What remains in store for researchers: improvement of fruit quality.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76f66b65135a4ea7a1272f2c7e91eb71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghazisaeedi, Fereshteh, Meens, Jochen, Hansche, Bianca, Maurischat, Sven, Schwerk, Peter, Goethe, Ralph, Wieler, Lothar H., Fulde, Marcus, Tedin, Karsten
Publikováno v:
Gut Microbes; December 2022, Vol. 14 Issue: 1