Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Hans D. Allender"'
Autor:
Hans D. Allender, Stephanie Buchanan, John Mark Carter, Ilene Arnold, Naser Abdelmajid, Jeanetta Tankson
Publikováno v:
Food Control. 111:107083
This article describes the procedures and statistical techniques that the US Department of Agriculture Food Safety and Inspection Service (FSIS) utilizes when performing a microbiological baseline survey. A baseline is a statistical survey of a speci
Publikováno v:
Food Control. 51:361-370
Pork and poultry products have been implicated in a substantial proportion of microbial foodborne illnesses such as salmonellosis and campylobacteriosis. Understanding the similarities and differences between the effectiveness of interventions applie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.