Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Hannan LA"'
Autor:
Zahra Khodakaramifard, Hannan Lashkari
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 20, Iss 4, Pp 409-416 (2024)
Introduction The date palm (Phoenix dactylifera L.) plays an important social, environmental, and economical role for many people living in arid and semiarid regions of the world. Date fruit is one of the major agricultural crops in the East Asia reg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/652f15f0504f43e7bd0991ef6fa59a31
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 6, Pp 167-180 (2023)
This study aimed to evaluate the effects of intelligent pH-sensitive composite film based on gelatin and Persian gum incorporated with purple carrot extract (PCE) on the freshness of wrapped mozzarella cheese. In this regard, the color, pH, yeast and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0711b1091e4e417d8c963c846136766d
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 5, Pp 729-745 (2021)
Introduction: In recent years, the tendency to use antimicrobial edible film and coating has increased, which has increased the quality, safety and shelf life of food. Cheese is one of the most important dairy products that has a special nutritional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24adff68912e4502bc5e59d8b1ff6742
Autor:
Hannan Latif
Publikováno v:
Egyptian Journal of Forensic Sciences, Vol 10, Iss 1, Pp 1-3 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4abc825ef8c404593121fa0c2979dbd
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2020 (2020)
In our research, a composite film of whey protein isolate (WPI)/chitosan incorporated with TiO2 nanoparticles (NPs) and essential oil of Zataria multiflora (ZEO) was developed. The resulting composite films were evaluated by FTIR, SEM, and XRD, and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5855c1fcfc234e43baf9a59ddcb47a73
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2020 (2020)
The present research aimed to investigate the preservative effects of a sodium caseinate (SC) coating enriched with Zataria multiflora Boiss. essential oil (ZMEO) at 0.5, 1, or 1.5% on the product life of meat during storage at 4°C. Over a 15-day pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9345cb77fba54bc7b8483279a5a509ca
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2020 (2020)
The present research aimed to produce Fruit Feta-type cheese and investigate the effects of pomegranate juice on the manufacturing process and characterization of Feta-type cheese during storage. In order to produce Feta-type cheese with pomegranate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b38f1d552e5a4c58b85155c219e11c93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.