Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Han NF"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qin YQ; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology of Ministry of Education, Wuhan, China., Fan YG; Institute of Chemistry Co. Ltd, Henan Academy of Sciences, Zhengzhou, China., Ren JN; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology of Ministry of Education, Wuhan, China., Wang LY; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology of Ministry of Education, Wuhan, China., Han NF; Institute of Chemistry Co. Ltd, Henan Academy of Sciences, Zhengzhou, China., Fan G; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology of Ministry of Education, Wuhan, China.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Sep; Vol. 104 (12), pp. 7281-7290. Date of Electronic Publication: 2024 May 01.