Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Han, Yanlei"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 10 pro vyhledávání: '"Han, Yanlei"'
1
Akademický článek
A review in two classes of hypoglycemic compounds (prebiotics and flavonoids) intervening in type 2 diabetes mellitus: Unveiling their structural characteristics and gut microbiome as key mediator
Autor: Li, Zerun, Zhang, Tingting, Liu, Yang, Huang, Yanhong, Liu, Jianjun, Wang, Shanshan, Sun, Ping, Nie, Yupeng, Han, Yanlei, Li, Fanghua, Xu, Hui
Publikováno v: In Food Bioscience October 2024 61
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
3D/4d printing of β-cyclodextrin-based high internal phase emulsions
Autor: Li, Xueqing, Fan, Liuping, Li, Ruiguo, Han, Yanlei, Li, Jinwei
Publikováno v: In Journal of Food Engineering July 2023 348
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Trimethylamine sensing properties of nano-SnO 2 prepared using microwave heating method
Autor: Chu, Xiangfeng, Han, Yanlei, Zhou, Sumei, Shui, Hengfu
Publikováno v: In Ceramics International 2010 36(7):2175-2180
Zobrazit plný text záznamu
7
A Summary of Producing Acetoin by Biological Method
Autor: Tian Yanjun, Zhou Siduo, Jianjun Liu, He Qiangzhi, Han Yanlei, Lei Zhu, Shanshan Wang, Jiang Guozheng, Cui Ying, Li Wenjing, Liu Liping, Kunfu Zhu, Huang Yanhong, Hui Xu
Publikováno v: World Journal of Food Science and Technology. 4:90
Acetoin (3-hydroxy-2-butanone) is an important frankincense flavor and 4-carbon platform compound, which is widely used in food, daily chemical, chemical and pharmaceutical industries. With the continuous improvement of people's living standards, it
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7ec30a4d260daf4f0659b9b205fa81a0
https://doi.org/10.11648/j.wjfst.20200404.12
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Trimethylamine sensing properties of nano-SnO2 prepared using microwave heating method
Autor: Chu, Xiangfeng1 xfchu99@ahut.edu.cn, Han, Yanlei1, Zhou, Sumei1, Shui, Hengfu1,2
Publikováno v: Ceramics International. Sep2010, Vol. 36 Issue 7, p2175-2180. 6p.
Zobrazit plný text záznamu
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
ChemInform Abstract: Copper-Catalyzed Conversion of Aryl and Heteroaryl Bromides into the Corresponding Chlorides.
Autor: Feng, Xiujuan, Qu, Yiping, Han, Yanlei, Yu, Xiaoqiang, Bao, Ming, Yamamoto, Yoshinori
Publikováno v: ChemInform; Dec2012, Vol. 43 Issue 51, pno-no, 1p
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 21 Akademické články
  • 1 Časopisy
  • 4 acetoin
  • 3 2,3-butanediol
  • 3 optical purity
  • 2 busulfan
  • 2 chemical synthesis
  • 2 chromatographic separation
  • 2 color change
  • 2 enantiomeric purity
  • 2 erythritol
  • 2 flavonoids
  • 2 gut microbiome
  • 2 high internal phase emulsion
  • 2 isomers
  • 2 microbial metabolites
  • 2 microwave
  • 2 mother liquor
  • 2 optical isomer
  • 2 optical isomers
  • 2 prebiotics
  • 2 printability
  • 2 resin
  • 2 rheological property
  • 2 sensor
  • 2 sno2
  • 2 structure
  • 2 t2dm
  • 2 trimethylamine
  • 1 acids
  • 1 adsorption-isotherms
  • 1 bacillus-subtilis
  • 1 biochemical engineering
  • 1 business
  • 1 business.industry
  • 1 butylene glycols
  • 1 chemical detectors
  • 1 chemical industry
  • 1 chitosan oligosaccharide
  • 1 countercurrent
  • 1 coupling reactions
  • 1 curcumin
  • 1 custom design
  • 1 cyclodextrins
  • 1 dietary polyphenols
  • 1 digestibility
  • 1 d-psicose
  • 1 education
  • 1 education.field_of_study
  • 1 emulsification
  • 1 emulsions
  • 1 enantiomers
  • 3 biomed central
  • 3 elsevier b.v.
  • 3 elsevier ltd
  • 2 elsevier sci ltd
  • 2 wiley-blackwell
  • 1 bmc
  • 1 elsevier
  • 1 inst animal reproduction & food research polish acad sciences olsztyn
  • 1 royal soc chemistry
  • 1 royal society of chemistry
  • 1 science publishing group
  • 1 taylor & francis
  • 1 taylor & francis inc
  • 1 taylor & francis ltd
  • 4 food bioscience
  • 4 microbial cell factories
  • 3 ceramics international
  • 3 journal of food engineering
  • 2 cheminform
  • 2 preparative biochemistry & biotechnology
  • 1 chemical communications
  • 1 chemical communications cambridge england
  • 1 polish journal of food and nutrition sciences
  • 1 preparative biochemistry biotechnology
  • 1 world journal of food science and technology
  • 7 Science Citation Index Expanded
  • 5 Academic Search Ultimate
  • 3 ScienceDirect
  • 3 MEDLINE
  • 2 Supplemental Index
  • 2 Complementary Index
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......