Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Han, Yanlei"'
Autor:
Li, Zerun, Zhang, Tingting, Liu, Yang, Huang, Yanhong, Liu, Jianjun, Wang, Shanshan, Sun, Ping, Nie, Yupeng, Han, Yanlei, Li, Fanghua, Xu, Hui
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2023 348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ceramics International 2010 36(7):2175-2180
Autor:
Tian Yanjun, Zhou Siduo, Jianjun Liu, He Qiangzhi, Han Yanlei, Lei Zhu, Shanshan Wang, Jiang Guozheng, Cui Ying, Li Wenjing, Liu Liping, Kunfu Zhu, Huang Yanhong, Hui Xu
Publikováno v:
World Journal of Food Science and Technology. 4:90
Acetoin (3-hydroxy-2-butanone) is an important frankincense flavor and 4-carbon platform compound, which is widely used in food, daily chemical, chemical and pharmaceutical industries. With the continuous improvement of people's living standards, it
Publikováno v:
Ceramics International. Sep2010, Vol. 36 Issue 7, p2175-2180. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ChemInform; Dec2012, Vol. 43 Issue 51, pno-no, 1p