Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"Han, Myung Joo"'
Publikováno v:
In Journal of Ginseng Research October 2019 43(4):635-644
Publikováno v:
In Nutrition Research July 2019 67:78-89
Autor:
Farruggia, Callie, Kim, Mi-Bo, Bae, Minkyung, Lee, Yoojin, Pham, Tho X., Yang, Yue, Han, Myung Joo, Park, Young-Ki, Lee, Ji-Young
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry December 2018 62:202-209
Publikováno v:
In Mucosal Immunology September 2018 11(5):1386-1397
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2017 38 Part A:389-398
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2017 34:359-368
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2016 27:295-309
Publikováno v:
In Nutrition Research April 2016 36(4):337-348
Autor:
Choi, Yeon Hwa, Han, Myung Joo
Publikováno v:
Food Sci Biotechnol
In this study, the rice yogurt with various beans was developed using a mixture of rice saccharification solution as an artificial sweetener substitute and bean milk as a milk substitute. Rice yogurt was fermented with lactic acid bacteria isolated f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.