Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Han, Keguang"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Han, Keguang, Cao, Jing, Wang, Jinghui, Chen, Jing, Yuan, Kai, Pang, Fengping, Gu, Shaopeng, Huo, Nairui
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
Both the calcium and collagen in bone powder are hard to be absorbed by the body. Although enzymatic hydrolysis by protease increased the bio-availability of bone powder, it was a meaningful try to further increase Ca2+ release, oligopeptide formatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology. 28:1-13
The study aimed to develop chitosan–alginate microcapsule as an oral delivery carrier for IgG. Bovine serum albumin (BSA) was used as the protein to be encapsulated while determining the microcapsule formula by evaluating encapsulation efficiency (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Han K; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Shanxi Province, 030801, China., Cao J; Department of Animal Husbandry and Veterinary Medicine, Beijing Vocational College of Agriculture, Beijing, China., Wang J; Shanxi Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau, Taiyuan, China., Chen J; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Shanxi Province, 030801, China., Yuan K; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Shanxi Province, 030801, China., Pang F; National Institutes for Food and Drug Control, Beijing, China., Gu S; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Shanxi Province, 030801, China., Huo N; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Shanxi Province, 030801, China.
Publikováno v:
Korean journal for food science of animal resources [Korean J Food Sci Anim Resour] 2018 Dec; Vol. 38 (6), pp. 1144-1154. Date of Electronic Publication: 2018 Dec 31.
Autor:
Han K; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Taigu 030801, Shanxi, China., Pang F; National Institutes for Food and Drug Control, Beijing 102629, China., Cao J; Husbandry and Veterinary Department, Beijing Vocational College of Agriculture, Beijing 102442, China., Huo N; College of Animal Science and Veterinary Medicine, Shanxi Agricultural University, Taigu 030801, Shanxi, China., Zhang H; College of Food Science and Engineering, Shanxi Agricultural University, Taigu 030801, Shanxi, China., Chang H; College of Life Sciences, Shanxi Agricultural University, Taigu 030801, Shanxi, China.
Publikováno v:
Sheng wu gong cheng xue bao = Chinese journal of biotechnology [Sheng Wu Gong Cheng Xue Bao] 2018 Jun 25; Vol. 34 (6), pp. 945-955.